lauantai 25. syyskuuta 2010

Mikäli mormonit eivät ole kristittyjä niin....

Mikäli noin olisi niin ... hupsis.... YLI puolet kristikuntaa havaitsisivat olevansa kristikunnan ulkopuolella!
Löytyykö Psalmi 151 Raamatustasi? Sillon olet ei kristitty!
Ovatko Apokryyfit osa Raamatuuasi? Sillon olet ei kristitty!
Entä Esdras, Makkabealaiset, Ester, Baruc, Jeremian evankeliumi, Johanneksen ilmestyskirja, 2 Piet., 2,3 Joh, Juda, Pietarin Apocalypse, Solomonin viisaus,Barnabaan evankeliumi..... ???
Siis mikäli väitetään tämän takia että Mormonit eivät ole kristittyjä ollaan kaksinaamaisia ja annetaan anteeksi toisille ryhmille mutta ei toisille.

Mormonit eivät tosiaan usko kolmiyhteiseen Jumalaan,
Eivät monet kristitytkään.
eivät Raamattuun ainutlaatuisena,
Uskomme Raamattuun ainutlaatuisena
erheettömänä
Mikään ihmisen kokoama, kirjaama ja kopioima ei ole erheetön!
ja lopullisena Jumalan sanana
Emme todellakaan usko sen olevan Jumalan ilmoitusten ja profetioiden loppu! Ei Jumala ole hyljännyt lapsiaan vaan me emme ole osanneet kuunnella.
eivätkä pelastukseen yksin Jeesuksen sovintoveren tähden.
Uskommepas! Kukaan ihminen ei voisi pelastua jollei Jeesus Kristus olisi vuodattanut vertaan puolestamme. Parhaammekin tehtyämme olemme Jeesuksen armon varassa.
Mormonit eivät ole kristittyjä.
Sillon eivät ole monet muutkaan kristityksi kutsutut kristittyjä.
Helluntailainen ryhmä "Oneness" (ykseys) helluntai ryhmä on suuri ryhmä uskovia jotka eivät perusta kolminaisuudesta, eivätkö he siis ole kristityjä?
On hyvä muistaa, että Katolinen kirkko ja Ortodoksinen kirkko nojaavat Raamatun lisäksi kirkkoisien kirjoituksiin ja traditioon, sekä kirkkolliskokuksissa laadituihin uskontunnustuksiin. Myös Luterilainen kirkko pitää oppinsa pohjana Raamatun lisäksi Nikean uskontunnutusta ym.

Joten jos kristillisyys määräytyisi sen mukaan, onko Raamattu ainoa opin ohjenuora, niin silloin ei taitaisi olla kristillisä kirkkoja kovin laajaksi.

Apostolien aikana ja jonkin aikaa sen jälkeen kristittyjen pyhinä kirjoituksina oli vain juutalaisten kirjoitukset, jotka ovat meidän Raamatussamme Vanha testamentti. Vaika apostolien kirjoitamia kirjeitä ja evankeliumeja luettiin jumalanpalveluksissa, niin kesti melko pitkään, ennen kuin ne hyväksyttiin kristillisenksi Uuden testamentin kaanoniin.

Raamattu sisältää ennustuksia uusista pyhien kirjoitusten esiin tulosta. Sen lisäksi emme usko, että Jumala olisi jättänytmeidät vaeltamaan yksin Raamatun varassa, vaan että Hän on yhtä kiinostunut meidän hyvinvoinnista kuten oli aikaisempienkin sukupolvien menestyksestä.

Uskomme jatkuvaan ilmoitukseen, joka oli ominaista Raamatun aikoin.

Miksi Jumala olisi jättänyt meidät vaeltelemaan yksin Raamatun varassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti